1 dag niet

18 oktober 2017

Zorgbedrijf Antwerpen en de Antwerpse politie organiseren samen infosessie over inbraak- en diefstalpreventie en een buurtinformatienetwerk in 10 dienstencentra

In samenwerking met de Antwerpse politie organiseren we in 10 dienstencentra een infosessie over diefstalpreventie. We willen onze klanten er zo bewust van maken wat ze zelf kunnen doen om diefstal te voorkomen. Zo is het belangrijk dat u in een flatgebouw bijvoorbeeld enkel de deur opent als u zeker weet wie er voor de deur staat en geeft de politie praktische tips over hoe u inbraak en diefstal kunt voorkomen in uw huis of flat.

Elke dag komen bij 200 Belgen inbrekers over de vloer. Door de actie ‘1 dag niet’ te ondersteunen, wil Zorgbedrijf Antwerpen dit aantal helpen terugdringen en onze klanten nuttige tips aanreiken om diefstal te voorkomen.

Tegelijk kunnen de buurtbewoners en bewoners van de serviceflats bij het dienstencentrum zich vrijwillig aanmelden voor een buurtinformatienetwerk (BIN), waarin politie en buurt informatie delen.

De infosessies zijn gepland van 18 oktober tot 2 november. Telkens van 14 tot 16 uur. U kunt gratis deelnemen, inschrijven is niet nodig.

woensdag 18 oktober

dienstencentrum Bosuil

donderdag 19 oktober

dienstencentrum De Veldekens

dinsdag 24 oktober

dienstencentrum Santiago

woensdag 25 oktober

dienstencentrum Oversnes

donderdag 26 oktober

dienstencentrum De Oever

vrijdag 27 oktober

dienstencentrum De Zeelbaan & dienstencentrum Linkeroever

maandag 30 oktober

dienstencentrum Silsburg

dinsdag 31 oktober

dienstencentrum De Fontein

donderdag 2 november

dienstencentrum Groen Zuid

 

 

Meer informatie en preventietips vindt u op www.1dagniet.be

 

Mijn Boek
De Schakel webwinkel
Vacatures - Zorgbedrijf Antwerpen