Stagiairs

Een kwaliteitslabel voor jouw stage

Een goede stage is een troef voor jou als student: mensen die tijd voor je maken, goede begeleiding, zinvolle taken, bijleren… Om ervoor te zorgen dat elke stage bij Zorgbedrijf Antwerpen een goede stage is, werken we met een kwaliteitslabel. Samen met medewerkers, scholen en studenten hebben we bepaald wat een goede stage inhoudt.

Wij vinden stagiairs belangrijk

Voor Zorgbedrijf Antwerpen zijn stages een manier om studenten te leren kennen en om jong talent te laten kennismaken met Zorgbedrijf Antwerpen als werkgever. We hechten dan ook veel belang aan stages, op elk van onze 101 locaties. Jaarlijks begeleiden we meer dan 1.000 stagiairs, en steeds meer daarvan blijven bij ons aan de slag nadat ze afgestudeerd zijn.

Wat kan je van ons verwachten?

  • We maken voor je stage tijd om verwachtingen te bespreken en af te spreken hoe jouw stage vorm krijgt.
  • Je kan tijdens je stage altijd terecht bij je mentor. Die is ervoor opgeleid om stagiairs te begeleiden.
  • We zorgen voor een onthaal en wat uitleg op je eerste stagedag.
  • We laten je de handen uit de mouwen steken, zodat je een waarheidsgetrouw beeld van de job krijgt. Naarmate je studies vorderen, krijg je ook meer taken toevertrouwd.
  • Maar we zetten je nooit zomaar in als extra werkkracht: bij ons zijn stagiairs extra bovenop de gewone ploeg en moeten ze niet zomaar ‘meedraaien’.
  • We geven je niet alleen op het einde van je stage feedback, maar ook tijdens je stage. Zo kan je bijleren, maar krijg je ook geregeld een compliment.
  • We luisteren naar jou en nemen jouw evaluatie van onze stageplaats ernstig.

 

Waar kan je stage lopen?

De meeste stagiairs bij Zorgbedrijf Antwerpen volgen een zorgopleiding en gaan aan de slag in onze woonzorgcentra. Maar we bieden ook elk jaar heel wat stageplaatsen aan in onze dienstencentra, thuisdiensten en centrale diensten. Met onder meer 17 woonzorgcentra en 42 dienstencentra, verspreid over alle districten van de stad Antwerpen, vind je vast een stage op geschikte locatie.

 

Jouw studenten stage laten lopen bij Zorgbedrijf Antwerpen? 

Gedurende het hele jaar bieden we stageplaatsen aan.

Je kan als school of stagebegeleider je studenten inschrijven of informatie vragen over stageplaatsen. Hoe vollediger je de informatie invult, hoe sneller we je van antwoord kunnen dienen.

Ben je zelf als student op zoek naar een stageplaats, vul dan het stage aanvraag in via onderstaande link.

 


Heb je vragen over een stage bij ons of wil je meer weten?
Bel ons op 03 431 27 72 (van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur, behalve donderdagnamiddag)

 

Mijn Boek
De Schakel webwinkel
Vacatures - Zorgbedrijf Antwerpen