Zaalverhuur

< >

Voor verenigingen en particulieren

Als vereniging kunt u voor een activiteit,  infosessie, cursus … terecht in de dienstencentra van Zorgbedrijf Antwerpen om een zaal te huren. Maar ook als particulier kunt u in het dienstencentrum een zaal huren. Soms gratis, altijd betaalbaar. Zorgbedrijf Antwerpen heeft 42 dienstencentra, in alle districten van de stad. De prijzen van het zaalverhuur variëren van 0 tot 125 euro, naargelang het moment en de aard van de activiteit.

Beschikbare ruimtes

In het dienstencentrum kunt u een activiteit op het getouw zetten in de cafetaria, in een aparte polyvalente ruimte of in een vergaderzaal (de mogelijkheden verschillen per dienstencentrum). U kunt er voor zeer uiteenlopende activiteiten terecht.

Flexibele openingsuren

Alle dienstencentra zijn op weekdagen open van ongeveer 9 tot 17 uur, sommige dienstencentra zijn ook in het weekend open. Maar aarzel niet om het dienstencentrum te contacteren als u uw activiteit op een ander moment wil organiseren: onze medewerkers bekijken graag samen met u wat er mogelijk is.

Wifi, beamer, drank en catering

In de meeste dienstencentra kunnen verenigingen gratis gebruik maken van wifi, een beamer en/of een projectiescherm. Ook particulieren kunnen hier gebruik van maken. We bieden u ook drank of catering aan aan democratische prijzen. 

Alleen voor leden of genodigden?

Wilt u een besloten activiteit organiseren waarop alleen leden of genodigden welkom zijn? Of een activiteit buiten de openingsuren? Bijvoorbeeld een feest, koffietafel, bijeenkomst… Dan kan dat aan democratische prijzen.

Interesse?

Neem contact op met het dienstencentrum of het woonzorgcentrum waar u of uw vereniging een activiteit wil organiseren. Neem best een maand voor uw activiteit contact met ons op om de beschikbaarheid te bekijken en afspraken te maken.