Drie feestweekends: een vrolijke terugblik!

23/09/2024 | Alle dienstencentra , Alle assistentiewoningen

In het weekend van 20 tot 22 september was iedereen welkom op feestelijkheden in De Zeelbaan (Merksem), Gitschotelhof (Borgerhout) en De Olijftak (Antwerpen). Wat was er te beleven? Bekijk de foto's!

Officiële opening van De Schakel in De Zeelbaan

Een nieuwe zorgwinkel in Merksem

Het nieuwe filiaal van onze zorgwinkel De Schakel in dienstencentrum De Zeelbaan in Merksem werd feestelijk geopend met een hapje en een drankje. Buurtzorgmanager Christophe Jonckers speechte. Alle aanwezigen genoten van een heerlijke mocktail of een glaasje cava en een knabbeltje, terwijl ze rustig de nieuwe winkel ontdekten. Ook de bewoners van het nabijgelegen Sint Bartholomeus kwamen een kijkje nemen op de opening.

60 jaar Gitschotelhof in Borgerhout

Back to the sixties!

Het zomerse weer zorgde ervoor dat op zaterdag 21 september het binnenplein van woonzorgcentrum Gitschotelhof in Borgerhout goed vol zat met bewoners, familie en mensen uit de buurt. De medewerkers waren prachtig uitgedost in flowerpower-outfits. The Covrettes gaven het feest meteen een heerlijke jaren-60-sfeer met hun retrohits. Buiten kon je genieten van hotdogs en hippie-grime. Zelfs het middagmenu in het nabijgelegen dienstencentrum Boelaer paste in het thema. Ook de fototentoonstelling met de hoogtepunten van de voorbije 60 jaar raakte de nostalgische snaar.

30 jaar De Olijftak in Antwerpen

Een dag vol muziek en lekkers

Op zondag 22 september vierden assistentiewoningen De Olijftak en dienstencentrum De Olijftak in 2060 Antwerpen hun 30-jarig bestaan. De medewerkers zorgden voor een spetterend feest met lekkere snacks, animatie voor jong en oud en veel muziek. Er waren optredens van Elora, Ed Kooyman en Steven de Lelie met de Radio Minervaband. Er werd luid meegezongen en zelfs gedanst. Meer dan honderd bezoekers (bewoners, familie en vrienden, en mensen uit de buurt) zorgden voor een feest dat we ons nog lang zullen herinneren.