Nieuwbouwzondag 20 oktober: welkom, kom binnen!

18/09/2024 | Alle dienstencentra , Alle assistentiewoningen

Bezoek onze nieuwste assistentiewoningen en woonzorgcentrum op Nieuwbouwzondag 20 oktober. Schrijf je in voor een rondleiding tussen 10 en 17 uur en stel al je vragen.

Waar kan je binnenkijken op Nieuwbouwzondag?

Schrijf je in voor een rondleiding op 20 oktober  via onze klantendienst op 03 431 31 31.

Woonzorgcentrum Rivierenhof in Deurne

Daar waar vroeger woonzorgcentrum De Tol was, komt nu het nieuwe woonzorgcentrum Rivierenhof met 122 kamers, midden in een landschapspark voor de hele buurt. In de zomer van 2025 zal dit gebouw klaar zijn. Wie nu al in woonzorgcentrum Europasquare komt wonen (aan de overkant van de straat), behoudt de huidige ligdagprijs bij verhuis naar de nieuwe kamers. Deze voordeelactie loopt tot 31 december 2024. De prijs is natuurlijk wel onderhevig aan indexering.

Boek een rondleiding langs het bouwproject van woonzorgcentrum Rivierenhof en een kamer van Europasquare:

Schrijf je in via onze klantendienst op 03 431 31 31.

Assistentiewoningen Ruggeveld in Deurne

Vlakbij de assistentiewoningen Papegaaienhof en Boterlaar worden 37 nieuwe assistentiewoningen en een dienstencentrum gebouwd, met als nieuwe naam 'Ruggeveld'. Klaar midden 2025! De comfortabele assistentiewoningen hebben elk een terras en 2 slaapkamers. Er komt ook een centraal pleintje voor de buurt, in het landschapspark rondom. Openbaar vervoer is vlakbij.

Boek een rondleiding langs het bouwproject van assistentiewoningen Ruggeveld:

Schrijf je in via onze klantendienst op 03 431 31 31.

Assistentiewoningen Sint Andries in Antwerpen

Deze levendige wijk in het hart van de stad krijgt er 36 vernieuwde assistentiewoningen Sint Andries bij, naast 18 appartementen en 9 handelspanden. Ook een dienstencentrum met brasserie zal hier de deuren openen. De grote binnentuin biedt bewoners een groen uitzicht.

Boek een rondleiding langs het project van assistentiewoningen Sint Andries:

Schrijf je in via onze klantendienst op 03 431 31 31.

Assistentiewoningen De Veldekens in Berchem

In De Veldekens zijn in totaal 60 rolstoeltoegankelijke flats van 50 tot 80 m2 groot, met een of twee slaapkamers. Profiteer nu van de tijdelijke huurkorting (tot en met 1 mei 2027). Ook van harte welkom in onze gezellige brasserie voor of na je bezoek.

Boek een rondleiding langs de assistentiewoningen De Veldekens:

Schrijf je in via onze klantendienst op 03 431 31 31.

Assistentiewoningen Pulhof in Berchem

In de Floraliënlaan in Berchem zijn 64 nieuwe assistentiewoningen Pulhof en een dienstencentrum met brasserie gebouwd. Er zijn nog flats beschikbaar voor verhuur en verkoop.

Boek een rondleiding langs de assistentiewoningen Pulhof:

Schrijf je in via onze klantendienst op 03 431 31 31.

Assistentiewoningen Portugesehof in Hoboken

In Portugesehof werden 68 assistentiewoningen gerenoveerd, met het oog op hedendaags comfort. De ruime, frisse en gerieflijke flats staan garant voor rustig en mooi wonen, met zicht op groen. Heel wat flats zijn al klaar, andere assistentiewoningen worden nog afgewerkt: rolstoeltoegankelijke flats van 40 tot 100 m2 groot, met een of twee slaapkamers.

Profiteer nu van de tijdelijke huurkorting (tot en met 31 mei 2027). Ook van harte welkom in onze gezellige brasserie voor of na je bezoek.

Boek een rondleiding langs de assistentiewoningen Portugesehof:

Schrijf je in via onze klantendienst op 03 431 31 31.