De Schakel Cadix opent feestelijk!

12/09/2024 | Assistentiewoningen Cadix, Dienstencentrum Cadix

Op 10 september werd zorgwinkel De Schakel aan de Zorgboulevard van ZAS Cadix plechtig ingehuldigd. En of het een geslaagd feest was! Het live-optreden van de Radio Minerva Band galmt nog na ...

  • De Schakel

Het voltallige team van De Schakel stond klaar om bezoekers welkom te heten. Niet alleen vaste klanten kwamen langs, maar ook nieuwsgierige passanten van ZAS Cadix, net als bewoners van de naburige assistentiewoningen Cadix. Ook verscheidene leveranciers en zakelijke contacten kwamen een kijkje nemen. 

De hele namiddag was er een live-uitzending door Radio Minerva: presentatoren van dienst Steven De Lelie en Kathleen Das hadden gesprekken met verschillende gasten. Hier vertelt klantenbegeleider Lynn Altruye over het dienstenaanbod van het Zorgbedrijf, waarvoor je ook in De Schakel terecht kan. 

Na het officieel moment met speech, was er tijd voor een babbel met een hapje en een drankje. Natuurlijk was er ook tijd om te snuisteren in de winkel of deel te nemen aan een wedstrijd en prijzen te winnen ....  Tot slot bracht De Radio Minerva Live Band vrolijke nummers gezongen door Steven De Lelie en Liv Van Aelst.

Alle bezoekers waren enthousiast. Een fijn feestmoment, dat ook de aandacht trok van passanten die anders misschien niet meteen over de vloer zouden komen.

— Gonda (verkoopsteam De Schakel)