10 jaar De Veldekens met Günther Neefs live

09/10/2024 | Dienstencentrum De Meere, Dienstencentrum De Veldekens, Assistentiewoningen De Veldekens, Dienstencentrum Oosterveld

Dienstencentrum en assistentiewoningen De Veldekens in Berchem bestaan 10 jaar. Op zaterdag 9 november is iedereen welkom op het verjaardagsfeest. Wat is er te beleven? Günther Neefs viert mee!

Dienstencentrum De Veldekens en assistentiewoningen De Veldekens vieren hun 10e verjaardag met een groot feest. Iedereen van harte welkom! Kom op zaterdag 9 november naar de brasserie: Frans Beckersstraat 33
in Berchem.

  • Alleen voor het middagmenu moet je vooraf reserveren en betalen, voor alle andere gratis activiteiten hoef je niet in te schrijven.
  • Het feest duurt van 12 tot 18 uur. Doorlopend kan je langs de infostand van Zorgbedrijf Antwerpen en genieten van lekkere hapjes en drankjes.

12 uur: feestelijk middagmenu

courgettesoep met kruidenkaas  
***  
gevogeltegebraad met druivensaus, gebakken witloof en kroketten  
(of vegetarische hoofdschotel)
*** 
koffieparfait 
 

► 9,60 euro voor Antwerpse 65-plussers, 15 euro voor anderen. Reserveer voor vrijdag 8 november 12 uur.

14 uur: officieel moment

Afgevaardigden van Zorgbedrijf Antwerpen en het district Berchem houden een korte speeches. Samen met jou heffen we het glas tijdens een receptie mét verjaardagstaart.

14.30 uur: Günther Neefs live

Beleef een sfeervol live-optreden van de warmste stem van Vlaanderen. Günther Neefs brengt charmante klassiekers en swingende evergreens. Gratis!

15.15 uur: dj Danny Van Tichelen

Dj Danny Van Tichelen maakt de dansvloer onweerstaanbaar. Gooi de beentjes los!

Volg een rondleiding

In assistentiewoningen De Veldekens kan je zorgeloos wonen, met alle ondersteuning en comfort. Benieuwd? Vragen? Volg een rondleiding langs de assistentiewoningen om 12, 13, 14, 15 of 16 uur. Kom iets voor de start naar het dienstencentrum, daar vertrekken we.

Wist je trouwens dat je als nieuwe bewoner kan profiteren van een voordeelactie? Huur nu een flat in De Veldekens en geniet korting tot 1 mei 2027.