Kijklustig publiek op Nieuwbouwzondag

21/10/2024

Op Nieuwbouwzondag 20 oktober kon je vijf van onze nieuwe of gerenoveerde assistentiewoningen en een woonzorgcentrum in aanbouw bezoeken. De rondleidingen trokken meer dan 200 geïnteresseerden.

  • In woonzorgcentrum Rivierenhof, dienstencentrum en assistentiewoningen Ruggeveld in Deurne kwamen veel bezoekers een kijkje nemen. Ook medewerkers en bewoners van assistentiewoningen Papegaaienhof en woonzorgcentrum Europasquare waren benieuwd naar het nieuwe woonzorgcentrum, de nieuwe flats en het nieuwe dienstencentrum aan de overkant van de straat.
    Bezoekers konden bovendien een kamer in woonzorgcentrum Europasquare bezoeken. Wie nu al in woonzorgcentrum Europasquare komt wonen, behoudt de huidige ligdagprijs bij verhuis naar de nieuwe kamer in Rivierenhof. Deze voordeelactie loopt tot 31 december 2024. De prijs is natuurlijk wel onderhevig aan indexering.
  • Heel wat bezoekers kwamen langs in Sint Andries in Antwerpen. De 36 assistentiewoningen zijn bijna allemaal verhuurd of verkocht. Het dienstencentrum met brasserie zal in 2025 de deuren openen.
  • De gerenoveerde assistentiewoningen Pulhof en De Veldekens in Berchem en Portugeshof in Hoboken  kregen heel wat nieuwsgierigen over de vloer. Zowel in De Veldekens als in Portugesehof geniet je momenteel huurkorting. Bezoekers combineerden een rondleiding met een lekker drankje of hapje in het nabijgelegen dienstencentrum.

Kon je er niet bij zijn, maar wil je wel eens binnenkijken?