Koop een plantje voor Kom Op Tegen Kanker

01/08/2024 | Alle dienstencentra , Alle woonzorgcentra , Alle assistentiewoningen

Reserveer alvast je azalea in augustus of koop een fleurig plantje tussen 10 en 15 september. Een mooi gebaar, want zo steun je Kom Op Tegen Kanker.

Van 13 tot 15 september is het de 30e editie van de grote plantjesverkoop ten voordele van Kom Op Tegen Kanker. Ook de meeste van onze locaties doen mee. Meer zelfs, je kan je azalea in augustus al bestellen en betalen. In de week van 10 september staat die dan in volle bloei op jou te wachten. Of je koopt een azalea tussen 10 en 15 september in een van onze diensten- of woonzorgcentra, dat kan ook. Er wachten sowieso extra plantjes op een liefdevolle koper.

Koop je plantje voor jezelf, voor een dierbare of voor een zorgverlener. De kleurrijke azalea’s worden milieuvriendelijk geteeld en je haalt een echt Vlaams streekproduct in huis. Met je aankoop draag je bij aan betere zorg voor mensen met kanker en hun naasten, onderzoek naar doeltreffendere behandelingen en kankerpreventie. Bovendien bevat dit jaar elk plantje, speciaal voor de 30e editie, een unieke wedstrijdcode waarmee je kans maakt op een mooie prijs.